Gezondheidszorg

Ziekenhuizen, huisartsen, tandartsen en instellingen gebruiken steeds AudioVisuele middelen. De behoefte daarin is heel breed. Te denken valt aan hoogwaardige monitoren voor analyse, informatiesystemen in wachtkamer, en touchscreens in vergaderruimtes.

Een praktijk voorbeeld hiervan is een ziekenhuis in Flevoland. Verschillende afdelingen en poliklinieken hadden de behoefte om de patiënt beter te informeren en de specialisten meer hulpmiddelen te geven voor een juiste diagnose.

Zo hebben wij op een dialyse afdeling het whitebord vervangen voor een touchscreen. Nu kunnen de dialyse patiënten eenvoudig verschoven worden in de planning. Bij verloskunde, chirurgie en intensive care zijn 84 inch Ultra HD monitoren geplaatst.

Via Picture-in-Picture worden meerdere beelden gelijktijdig getoond zodat er een goed overzicht is tussen röntgen foto’s, patiënten dossier en eventueel live camera beeld met betreffende specialist op andere locatie. Bij de afdeling radiologie is een speciaal scherm gemonteerd die de grijstinten van de röntgen foto’s extra duidelijk toont.

Zo heeft iedere afdeling binnen de gezondheidszorg een andere behoefte die wij graag samen met u invullen.