Onderwijs

JBS multimedia levert al sinds 1991 producten en diensten aan het onderwijs. Binnen de educatie branche zijn de ontwikkelingen snel gegaan. Van schrijfbord naar interactief touchscreen. JBS multimedia zorgt ervoor dat alle facetten samenkomen om een aantrekkelijke leeromgeving te creëren. Wij zijn dagelijks actief in deze branche, en kunnen met onze merk onafhankelijke producten, u van het juiste advies voorzien. In Nederland en België hebben wij reeds tientallen scholen voorzien van een interactief scherm.

De producten die wij beschikbaar hebben voor het onderwijs zijn ontzettend uitgebreid. Hierbij moet u denken aan schrijfborden, digiborden, beamers, vijfvlaksborden, hoogteverstellingen, trolley’s, touchscreens en draadloze presentatie oplossingen. Door het gebruik van interactieve touchscreens in klaslokalen nemen ook de mogelijkheden toe. Bijvoorbeeld gelijktijdig werken met meerdere personen aan het scherm, intelligente software en tools die ondersteunen bij wiskunde en taal vakken en het verbinden van een leerling laptop of smartphone met het scherm. Hierdoor worden de lessen interactiever en interessanter voor de leerlingen.

Naast het leveren van interactieve schermen zien wij een groei in de vraag naar trainingen en software. Er komt steeds meer educatie software op de markt die goed samenwerkt met de interactieve schermen. Ook hierin hebben wij veel ervaring en zorgen voor een deskundige scholing van uw medewerkers.

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan contact met ons op. 

Bel mij terug