Overheid

Overheidsinstanties zoals ministeries, waterschappen, provincies, gemeentes en politie ondersteunen wij met AV apparatuur en diensten in de volledige breedte. Een aantal voorbeelden van praktijk situaties die bij de overheid spelen.

Informatievoorziening naar burgers en bezoekers
De wereld digitaliseert in een snel tempo en hiermee neemt de actuele informatie behoefte ook toe. Middels informatieschermen in bijvoorbeeld wachtruimtes, ontvangsthal, recepties en outdoor worden de mensen geïnformeerd. JBS Multimedia heeft hiervoor een concept ontwikkeld waarbij het zeer eenvoudig is om de gewenste boodschap te publiceren naar het scherm in een handomdraai. Geen moeilijke templates maken op ingewikkelde software maar gewoon drag-and-drop. Eigen content maar ook zeker nieuws, weerbericht, OV en files zijn eenvoudig toe te voegen.

Presentatieschermen in vergaderruimtes
Een overleg of vergadering moet snel opgestart kunnen worden zonder allerlei apparatuur- en aansluitproblemen. Met onze vergader oplossing hebben wij eenvoudige sets beschikbaar die bestaan uit een presentatie(touch)scherm, bedienpaneel, computer en draadloze toegang. Indien gewenst wordt de ruimte uitgebreid met een audiovoorziening zoals speakers en microfoon.

Flexibele werkplek oplossing
Even een kort overleg met een aantal mensen of kort wat tekeningen of software doornemen met een collega. Middels een mobiele presentatie set kunt u adhoc een overleg starten zonder enige planning. De sets zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar en voorzien van monitor of touchscreen.

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.