Retail

De retail branche maakt steeds meer gebruik van beeldschermen om de bezoeker te informeren en de producten te etaleren. Een aantal praktijk voorbeelden die wij in samenwerking met de klanten gerealiseerd hebben zijn:

Damesmode keten voorzien van touchscreen
Een bekende damesmode keten met 19 winkels in Nederland, en een uitgebreide webstore, was op zoek om de gehele collectie inclusief actuele voorraad te tonen in de winkels. Middels 42 inch touchscreens, portrait geplaatst, kan zowel de klant als de medewerker zoeken in de gehele collectie.

Wereldwijd sportmerk zoek presentatiescherm op werkelijke grootte
Om de klant een ultieme ervaring te geven over schoenen, kleding en accessoires, was de wens om de gefotografeerde modellen af te beelden op ware grootte. Samen met de interieur stylist hebben wij toen een Ultra HD monitor geplaatst van 190cm hoog. Hierop worden de modellen realistisch weergegeven.

Tuin en Buitenleven keten zoekt informatieschermen
Het bedrijf levert een breed scala aan producten zoals blokhutten, veranda’s, overkappingen en tuinmeubels. Met meerdere vestigingen in Nederland en België was de wens om de acties en producten eenvoudig te tonen via monitoren. Dit alles moest vanuit het hoofdkantoor te regelen zijn. Middels onze cloud narrowcasting software kan de klant nu eenvoudig de beeldschermen op iedere locatie voorzien van de juiste content.

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden in de retail branche.