Advies

Gaat het om lesgeven, presenteren, communiceren of vergaderen. JBS multimedia geeft vanuit een ruime ervaring en expertise een professioneel advies om uw wens in te vullen. Immers geen ruimte is hetzelfde, dit vraagt om een unieke en optimale audiovisuele oplossing. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van een juiste keuze. Samen stellen we uw wensen vast.

JBS multimedia adviseert in aanschaf, effectief en efficiënt gebruik van producten. Dit doen we in vele branches zoals; onderwijs, zakelijk, overheid, gezondheidszorg en Retail. Wij werken merk onafhankelijk zodat wij een objectief advies kunnen geven over de benodigde producten en diensten.


Naast telefonisch advies over onze producten en diensten geven wij ook advies op locatie. Verschillende componenten spelen een grote rol bij het maken van een juiste beslissing: de mogelijke locatie van het scherm, de verschillende mogelijkheden van bevestigen, de wandsterkte, de juiste bekabeling, aansluiten van externe apparatuur en het moment van plaatsing. In sommige gevallen plaatsen wij demo-opstelling zodat u zelf alles uitgebreid kan testen en ervaren.

Het is ook mogelijk om in ons Experience Center in Barendrecht ideeën op te doen voor de toepassingen in uw klaslokaal, spreekruimte, vergaderzaal of boardroom. U krijgt een transparant en eerlijk voorstel op maat die is opgesteld door een van onze specialisten, Hiermee bent u verzekerd van een kwaliteitsoplossing die past binnen uw organisatie.

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.