Lesgeven

In het onderwijs is het laatste decennia veel veranderd. Van het conventionele schrijfbord, naar digiborden met beamer, tot aan de meest geavanceerde touchscreens. De kinderen van nu groeien op in een digitale wereld, en JBS multimedia levert daar de kennis en oplossingen voor.

De basisbehoefte voor efficiënt en interactief lesgeven bestaat natuurlijk uit een betrouwbaar touchscreen of digibord. Daarnaast wordt de ophanging van het scherm of bord steeds belangrijker. Kleuters worden gestimuleerd om opdrachten uit te voeren op het scherm, terwijl VO leerlingen en leerkrachten het scherm vaak wat hoger willen voor een goed overzicht. Hiervoor hebben wij meerdere veilige oplossingen zoals wandliften, verrijdbare onderstellen en zwenkbeugels (Sweezz). De hoogte verstellingen zijn elektrische en voorzien van keurmerk en een anti bots beveiliging speciaal voor het onderwijs.

Omdat JBS multimedia merk onafhankelijk werkt kunnen wij een objectief advies geven over de benodigde producten en diensten.

Onze onderwijs projectleiders zorgen ervoor dat de overgang naar de nieuwste presentatie schermen probleemloos verloopt. Dit begint met een intake gesprek op locatie om te inventariseren wat de wensen en budgeten zijn.

Vervolgens bekijken wij de lokalen om te bepalen wat de locatie is van het nieuwe scherm en de gewenste bekabeling. Ook de wandsterkte is een aandachtspunt.

Tijdens de installatie van de schermen is er veel aandacht voor veiligheid van de kinderen. Na de installatie volgt er een knoppentraining die bestaat uit het bedienen van het scherm en andere randapparatuur. Mocht er een uitgebreide educatie training gewenste zijn, dan verzorgen onze specialisten dit natuurlijk graag voor u.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gratis Advies?