Presenteren

De basis van presenteren is het vertellen en tonen van informatie. In de huidige tijd zijn daar ontzettend veel mogelijkheden voor. In diverse branches zien wij verschillende behoeftes:

Retail en gezondheidszorg - hierbij gaat het vooral om het overbrengen van de boodschap omtrent producten, diensten en aanbiedingen. Een veel geleverde oplossing in deze brance, zijn de narrowcasting systemen van Brightsign in combinatie met de monitoren van Philips en Samsung. Middels een browser kan de klant de schermen van afstand voorzien van alle informatie. Snel, betaalbaar en simpel.
 
Educatie branche – deze branche is de laatste jaren enorm gegroeid met de behoefte aan presentatie middelen. Het overbrengen van informatie kan middels schrijfborden, digiborden met beamers, groot formaat monitoren en touchscreens. Samen met toonaangevende merken zoals CTOUCH, SMART Board en i3Touch ondersteunen wij de scholen met hardware en software. 

Zakelijke branches – hierbij draait het niet alleen om het presenteren van informatie over producten en diensten, maar zeker ook het delen van bedrijfs- of verkoop informatie via beeldschermen in vergaderruimtes. Hierbij is het belangrijk dat het scherm eenvoudig toegankelijk is, zonder een wirwar van kabels en stekkers. De toepassingen in de zakelijke branche zijn zeer breed. Middels ons uitgebreide programma van A-merken kunnen wij iedere wens of ruimte voorzien van een oplossing.

Dit is slechts een greep uit de vele branches en mogelijkheden. JBS Multimedia adviseert, implementeert en traint alle gebruikers die behoefte hebben aan een presentatieoplossing. Gebruikersgemak en support zijn wat ons betreft belangrijk, en samen met de vele mogelijkheden in (draadloos) presenteren, richten wij samen met u de ruimte in.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.