Vergaderen

Een overleg of vergadering moet efficiënt en doelgericht zijn. Met de juiste audiovisuele middelen, heeft u alles in huis om van uw overleg een succes te maken. Bij een vergadering is het belangrijk dat de presentatie snel kan starten, zonder allerlei haperingen in apparatuur en ontbrekende bekabeling.

Samen met u bespreken wij de wensen en adviseren de mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan het formaat presentatie (touch) scherm voor uw ruimte, de gewenste bevestiging zoals wand, muurlift of verrijdbare opstelling. Een verrijdbare opstelling wordt steeds meer toegepast bij bedrijven. Flexibel in iedere ruimte te gebruiken en door de ingebouwde PC direct startklaar.

Andere aandachtspunten zijn bijvoorbeeld modulaire aansluitpunten, bedienpanelen, video conference camera, audiovoorziening, OPS computer en eventueel een interieur aanpassing met een inbouwwand. In bijna iedere vergaderruimte is ook een draadloze oplossing gewenst, voor verschillende apparaten met verschillende besturingssystemen (Windows, Mac OS X en Android). Met producten als Barco en WePresent zijn dit soort wensen eenvoudig te realiseren.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.