DOOR Bob Klein

Wat is Google EDLA?

Google EDLA staat dus voor Enterprise Devices Licensing Agreement. Klinkt spannend, valt gelukkig reuze mee. Het betekent simpelweg dat wanneer jouw smartboard of touchscreen over een Google EDLA certificatie beschikt, jij toegang hebt tot het volledige – ja, het hele – ecosysteem van Google. Dat betekent dat je gebruik kunt maken van handige apps als Google Meet, YouTube, Docs en Slides, en daarnaast de hele Google Play Store kunt benutten. Ook Google Workspace en Office 365 zijn geïntegreerd!

De voordelen van Google EDLA

Je kunt het je vast voorstellen; dat is ontzettend handig. Je logt simpelweg in met je Google account en je hebt toegang tot al je favoriete apps en tools van Google. We zetten de belangrijkste voordelen van een touchscreen met Google EDLA certificatie voor je op een rijtje:

  • De Google Play Store. Struin door de uitgebreide bibliotheek van deze online winkel en maak van leren én werken een interactieve ervaring. De mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Google for Education op groot formaat. Je download Google Docs, Sheets en Slides nu in een handomdraai op het smartboard. Zonder dat je met cloud versies hoeft te hannesen. Een naadloze integratie!
  • Makkelijk in gebruik. EDLA-gecertificeerde apparaten bieden een intuïtieve gebruikservaring, vergelijkbaar met die van een Android-tablet. Extra gebruiksgemak, dus.
  • Altijd veilig. Smartboards met Google EDLA zijn standaard voorzien van bescherming tegen invloeden van buitenaf en onbevoegde toegang. Persoonlijke informatie wordt altijd goed beveiligd, en dat is wel zo prettig.

 

Smartboards met een Google EDLA certificatie

Ben jij overtuigd van EDLA en zie jij zo’n Google-smartboard wel zitten? Je bent bij JBS Multimedia aan het juiste adres. In ons uitgebreide assortiment vind je verschillende smartboards met Google EDLA certificatie. Heb je behoefte aan meer informatie over dit onderwerp en wil je de hulp van een expert inschakelen? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en ontdek hoe wij jou kunnen helpen. We ondersteunen je graag bij het maken van een goede keuze en het inrichten van de techniek.

Maak direct een afspraak!

Arjan Broere
Eigenaar & adviseur
Bob
JBS Multimedia

Gieterijstraat 89
2984 AB Ridderkerk

Onze openingstijden
Ma t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur
Meer gegevens