De combinatie tussen klassikaal en online

Hybride lesgeven

Hybride lesgeven is in opkomst. Niet alleen in het wo, hbo en mbo. Ook voor de basisschool zijn er volop mogelijkheden. De combinatie van klassikaal onderwijs en online leren stimuleert samenwerken en geeft ruimte voor individuele aandacht. Hoe je een hybride klaslokaal opzet? Wij bieden oplossingen op maat. Helemaal afgestemd op jouw manier van lesgeven.

Bob
Kom in contact met Bob

Of maak een afspraak

Hybride lesgeven
Flexibele oplossing
Optimaal gebruikersgemak
Effectief samenwerken
Individuele aandacht
JBS
JBS Multimedia

Succesvol hybride lesgeven

Je hebt studenten of leerlingen in de klas én thuis of op een andere locatie. Hoe zorg je ervoor dat ze de les allemaal goed meekrijgen? En dezelfde mogelijkheid hebben tot vragen stellen en interactiviteit? Samen met jou gaan we op zoek naar de juiste apparatuur en passende tools en technologieën. Kortom: een oplossing die voldoet aan de behoeften van je studenten. Weten wat we voor je kunnen betekenen? Plan een kennismaking in.

Hybride lesgeven 2
Hybride lesgeven

Hybride onderwijs: wat heb ik nodig?

Hybride lesgeven is veel meer dan informatie overdragen via een scherm. Dat snappen we bij JBS multimedia ook. Wij weten wat je nodig hebt:

  • Een betrouwbare internetverbinding
  • Digitale platforms met de benodigde informatie
  • Apparatuur: touchscreen, computer, microfoon, luidsprekers en een videocamera
  • Videoconferentiesoftware om interactie mogelijk te maken
  • Training en ondersteuning voor docenten en studenten
Kids screen
De juiste apparatuur

Hybride lesgeven met een touchscreen

Een touchscreen of digibord is onmisbaar in het  hybride onderwijs. Maak direct aantekeningen bij lesmateriaal of geef extra toelichting op het whiteboard tijdens een online sessie. Deel opdrachten van studenten klassikaal of werk met een online poll om antwoorden te selecteren en in te delen.

JBS Arjan
Ervaar het zelf

Eerst zelf testen? Kom naar onze showroom

In onze showroom vind je de nieuwste producten als het gaat om hybride lesgeven. Zelf de mogelijkheden ervaren? Maak snel een afspraak.

De voordelen op een rij

Flexibiliteit voor studenten én docenten

Met hybride onderwijs hoeven studenten niet altijd fysiek in het lokaal aanwezig te zijn. Ze kunnen vanaf elke locatie deelnemen aan de les.

Oplossingsgericht, niet productgericht

De apparatuur voor een hybride lesomgeving wordt steeds sneller en beter. Wat jij precies nodig hebt? We bekijken het samen. Implementatie en trainingen? Zorgen we ook voor.

Voorbereiding op de digitale wereld

Een hybride vorm van onderwijs bereidt studenten voor op de digitale wereld. Zo ontwikkelen essentiële vaardigheden die ze nodig hebben in onze samenleving.

JBS Multimedia

Gieterijstraat 89
2984 AB Ridderkerk

Onze openingstijden
Ma t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur
Meer gegevens