Oplossing

Interactief lesgeven

Computers, touchscreens, digiborden, tablets… er zijn diverse middelen die interactief onderwijs makkelijker maken. Toch kan het lastig zijn om technologie gericht in te zetten, juist doordat er zoveel mogelijk is. Al meer dan 25 jaar kloppen onderwijsinstellingen bij JBS Multimedia aan voor advies. Wij streven naar de beste oplossing, passend bij jouw visie.

Bob
Kom in contact met Bob

Of maak een afspraak

Verhoogt de betrokkenheid
Zet aan tot kritisch denken
Stimuleert de sociale ontwikkeling
Meer motivatie en interesse
JBS MULTIMEDIA

Interactief lesgeven doe je zo

Lesstof, afbeeldingen en video’s presenteren op touchscreens, leren met educatieve apps en software, online samenwerken via Google Classroom of Microsoft Teams en digitaal toetsen of quizzen. Een interactieve les geven kan op talloze manieren. Benieuwd naar de mogelijkheden? We bespreken ze graag tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Interactief lesgeven

Wat heb je nodig voor een interactieve les?

Een goede interactieve les maken? Bij JBS multimedia weten we precies wat je daarvoor nodig hebt:

  • Technische infrastructuur: internetverbinding, touchscreens en computers
  • Lesmateriaal, bronnen en educatieve apps die aansluiten bij je lesdoel
  • Beveiliging van de leerlinggegevens
  • Training en ondersteuning voor zowel leerlingen als docenten
Interactief lesgeven

Het belang van interactief onderwijs

Interactief lesgeven biedt vele voordelen. Het stimuleert kritisch denken, bevordert de creativiteit en laat leerlingen de lesstof op een dieper niveau begrijpen.

Daarnaast bereidt ons onderwijs voor op de toekomst. In de wereld van morgen zijn digitale middelen nóg belangrijker. Interactief onderwijs is een onmisbaar aspect van de moderne samenleving.

Ervaar het zelf

Eerst zelf testen? Kom naar onze showroom

In onze showroom vind je de nieuwste producten als het gaat om interactief lesgeven. Zelf de mogelijkheden ervaren? Maak snel een afspraak.

De voordelen op een rij

Makkelijk in gebruik

Leerlingen en docenten zijn al gewend om een smartphone of tablet te gebruiken. Een touchscreen werkt op dezelfde manier, je kunt er zo mee uit de voeten.

Actieve betrokkenheid

Met een touchscreen betrek je leerlingen bij de les. Aantekeningen maken, tekenen, oefeningen doen, samenwerken met klasgenoten; alles is mogelijk. Zo wordt leren leuk.

Leren door te doen

Met een touchscreen tikken, slepen en schrijven leerlingen direct op het scherm. Zo zijn ze actief betrokken bij hun eigen leerproces.

JBS Multimedia

Gieterijstraat 89
2984 AB Ridderkerk

Onze openingstijden
Ma t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur
Meer gegevens