Online lessen volgen en terugkijken

Online lesgeven

Online lesgeven biedt vrijheid en flexibiliteit. Studenten bepalen hun eigen lesrooster, kijken op elk moment opnames van lessen terug en hebben vanaf elke locatie toegang tot het lesmateriaal. Zo leren ze op hun eigen tempo. De technologieën en leermiddelen voor goede online lessen zijn er. Advies nodig? Dan weet je ons te vinden.

Bob
Kom in contact met Bob

Of maak een afspraak

Online lesgeven
Eenvoudig en flexibel
Toegang tot digitale leermiddelen
Iedereen kan meedoen
Bespaar op de kosten
Hybride lesgeven
JBS Multimedia

Online lesgeven voor iedereen

Jij wil online lesgeven. Maar dan wel op een interactieve manier, zonder dat het ten koste gaat van de communicatie of samenwerking. Logisch, vinden we bij JBS. Met onze oplossingen, zoals videoconferenties, discussiefora en samenwerkingstools, zoek je de verbinding juist op. Meer weten? Plan een kennismaking en verken alle mogelijkheden.

Online les
Online lesgeven

Digitaal lesgeven: wat heb ik nodig?

Of het nu gaat om online lesgeven in het hoger onderwijs, op de basisschool of juist op afstand, de basis is hetzelfde: een computer, internetverbinding, camera en een microfoon.

Meer interactie? Dan is een touchscreen ideaal.  Denk aan uitleg op een digitaal whiteboard,  annoteren met een digitale pen werken en samenwerken met interactieve modules.

Online lesgeven
Online lesgeven

Tips voor een goede online les

Efficiënt online lesgeven? We geven je een aantal tips:

  • Werk met een goed platform, zoals Microsoft Teams
  • Maak een duidelijk lesplan en pas je lesmateriaal aan voor online gebruik
  • Moedig interactie en betrokkenheid aan
  • Bied je studenten technische ondersteuning
Showroom

Eerst zelf testen? Kom naar onze showroom

In onze showroom vind je de nieuwste producten als het gaat om online lesgeven. Zelf de mogelijkheden ervaren? Maak snel een afspraak.

Daarom kies je voor JBS Multimedia

Technische expertise

De sleutel tot succes? Onze technische expertise. We bieden baanbrekende oplossingen voor elke situatie. Diverse opdrachtgevers gingen je al voor.

Focus op kwaliteit

Een ongeëvenaarde ervaring, daar gaan we voor. En niets minder. Elk aspect van ons product, van advies tot implementatie, is hierop gericht. Wij leveren kwaliteit zonder compromissen.

Innovatieve oplossingen

Onze technologie? Het nieuwste van het nieuwste. Onze kennis? Altijd up-to-date. Zo garanderen we oplossingen die niet alleen aan jouw verwachtingen voldoen, maar ze overtreffen.

JBS Multimedia

Gieterijstraat 89
2984 AB Ridderkerk

Onze openingstijden
Ma t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur
Meer gegevens