Phydis Basic

Veel basis functionaliteit

Phydis biedt een uitgebreide basisstructuur zodat u direct aan de slag kunt. Het basispakket is opgebouwd met de volgende modules: artikelen, leveranciers, klanten, inkoop, offertes, orders, facturen, service, rapportage en natuurlijk de nodige systeeminstellingen zoals gebruikersbeheer en stamgegevens (BTW, omzetgroep, eenheid, betalingsconditie enz.)

Uw eigen huisstijl wordt geïmplementeerd in alle klantenlay-outs zoals offertes, orders en facturen. De modules werken efficiënt samen zodat u maar eenmaal de basisgegevens hoeft in te voeren. In een handomdraai van offerte naar inkoop en uiteindelijk de factuur. Tijdens dit proces heeft u continu grip op de prijzen en alle logistieke gegevens.

Een fijne basisfunctie is "Documentenbeheer". U kunt eenvoudig alle (externe) documenten bijhouden, bijvoorbeeld van uw klanten, leveranciers of orders. Denk hierbij aan het opslaan van servicefoto's, bouwtekeningen en prijslijsten, maar ook e-mail bijlagen. 
Alles overzichtelijk bij elkaar in één pakket!  


Gegevens altijd inzichtelijk

In deze tijd is het belangrijk dat u "real-time" over informatie beschikt wat betreft de processen binnen uw winkel. Ook uw klanten hebben steeds vaker vragen over actuele prijzen en leveringen. Doordat alle modules naadloos met elkaar samenwerken, is er veel aandacht besteed aan de informatievoorziening. Goede voorbeelden hiervan zijn het inzien van historische gegevens van artikelen, relaties, leveranciers en orders. Tevens heeft u ook controle over bezorgafspraken, levertijdbewaking en margecontrole.

Met de uitgebreide managementmodule heeft u direct inzicht in uw cijfers. De module is verdeeld in vijf groepen met overzichten. Buiten de financiële rapportage bevat de managementmodule ook alles over artikelen met voorraadlijsten en balanslijsten. Een andere veelgebruikte optie is eenvoudig etiketten printen van uw klantenbestand voor bijvoorbeeld een mailing of uitnodiging. De rapporten kunnen gelijk afgedrukt worden maar zijn ook beschikbaar als email, Excel of PDF bestand. De management rapporten worden regelmatig aangevuld en geüpdatet vanuit onze klanten werkgroep.         


Duidelijke opbouw                     

Phydis Basic heeft een duidelijke menustructuur zodat alle functies snel toegankelijk zijn. Een voorbeeld hiervan is het rechtermuisknop menu met handige functies zoals filteren, mailen en kopiëren. Maar ook de tabbladenstructuur bij relaties werkt prettig omdat u in één keer een volledig overzicht heeft van de klantgegevens, orders, betalingen en service. Phydis werkt nauw samen met Microsoft Office zodat u alle documenten kunt exporteren naar Word, Excel of PDF.
In samenwerking met een groep betrokken klanten wordt er dagelijks gewerkt aan de verbetering en uitbreiding van Phydis. Een goed voorbeeld hiervan is de servicemodule. Onlangs is deze geheel vernieuwd met belangrijke input van klanten. De zoekfunctie is uitgebreid zodat u kunt werken met snelfilters in alle overzichten. Dit zorgt ervoor dat Phydis zeer goed aansluiten bij uw praktijksituatie. 

Mocht u ondanks de gebruikersvriendelijke software toch nog vragen of problemen hebben, dan staat onze helpdesk tot uw beschikking.  
U krijgt direct een medewerker aan de lijn die met u mee kan kijken (via remote software) en al uw vragen beantwoord.
                     

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Phydis Basic? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie. Dit kan bij u op locatie of in onze showroom met alle faciliteiten. Er is al een Basic versie vanaf € 1895,- ex btw.