Phydis Modules

Module Financieel

Omdat veel MKB winkels gebruik maken van financiële software hebben wij gekozen voor een koppeling met pakketten zoals AccountView (Visma), Exact en Unit4.

Probleemloos worden al uw verkopen overgezet naar de juiste dagboeken. Middels uitgebreide filters kunt u zelf bepalen welke gegevens geëxporteerd kunnen worden. Tevens is het mogelijk om alle rapportages financieel of logistiek te exporteren naar Microsoft Office zoals Excel en Word.

 

Magazijn en voorraad

Middels de uitgebreide magazijn module is het mogelijk om uw goederen te verdelen over meerdere magazijnen. Standaard heeft Phydis Basic 2 magazijnen namelijk "standaard" en "showroom". 

Met de uitgebreide magazijn module kunt u zelf magazijnen aanmaken en locaties benoemen. Met de uitgebreide rapportage heeft u altijd inzicht in de mutaties. 

 

Kassa module

De "kassa" module is beschikbaar voor Phydis Basic en Pro en is speciaal ontwikkeld voor bedrijven met veel contante verkoop. Registreren van artikelen kan via het toetsenbord, touchscreen of barcode scanner. Aanverwante hardware is een kassabonprinter en lade.

Met Phydis kassa heeft u altijd inzicht in de voorraad mutaties en is de kas opmaak aan het einde van de dag snel gebeurd. Phydis kassa werkt samen in combinatie met aanbetalingen voor orders en facturen.

 

Binnen Phydis Basic en Pro zijn nog vele modules beschikbaar. Vraag naar de mogelijkheden en combinaties.