Phydis Pro

Phydis Pro eigenschappen

Phydis Pro is de uitgebreide versie van Phydis Basic. Vooral bedoeld voor de bedrijven die meer willen dan alleen basis orderverwerken.
Een aantal eigenschappen van Phydis Pro zijn:

-Licentie uitbreiding voor grotere netwerken
-Uitbreiding naar magazijnbeheer met locaties
-Koppeling naar financiële software zoals Accountview, Exact en Unit4
-Inkoop controle module
-Uitgebreide servicemodule
-Rit planning voor orders en service
-Batch inkoop
-Verzamelfacturen
Samengevat biedt Phydis Pro zeer veel mogelijkheden voor de veeleisende gebruiker. Het is ook mogelijk om later uit te breiden van Phydis Basic naar Pro. Tevens kunt u de modules ook los aan te schaffen. Neem contact op met onze verkoopafdeling voor de mogelijkheden.

Phydis Service

Een betrouwbare afwikkeling in de service van uw verkopen is zeer belangrijk voor uw klant. Daarom hebben wij bij Phydis veel tijd besteed aan het registreren en controleren van deze dienst. De service kan eenvoudig aangemaakt worden op basis van de geleverde order. U haalt hieruit direct de betreffende producten en alle klantgegevens zijn gekoppeld.

Nu kunt u zowel de klant als de leverancier voorzien van de juiste documenten. Via het status scherm kunt u eenvoudig de service opdracht volgen en controleren. Via het afdrukmenu is er een uitgebreid scala aan formulieren en mail templates beschikbaar. Tot slot kunt u de service ook analyseren en zo de leveranciers attenderen op bepaalde artikelen die teveel probleem vertonen. 

Phydis inkoopcontrole

Controle van de inkoopfacturen is een tijdrovende klus. Met de inkoopmodule van Phydis niet meer. U selecteert en filtert eenvoudig de betreffende bestellingen en in een oogopslag heeft u alle relevante gegevens bij elkaar.

De inkoopmodule controleert en bewaakt automatisch de juiste gegevens zoals:
Levertijdbewaking: zodra de order bevestigd wordt controleert Phydis automatisch de leverdatum aan de hand van de order en de overschrijding is direct inzichtelijk.

Prijs-marge bewaking: met het verwerken van de inkoopfactuur wordt de inkoop, marge en dus verkoopprijs direct gecontroleerd. Zo ziet u direct of alles klopt.
Met de Phydis inkoopmodule bent u altijd op de hoogte van alle actuele gegevens.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Phydis?