Til je presentatie naar een hoger niveau

Interactief presenteren

Een publiek dat niet alleen luistert, maar vragen stelt, discussieert en deelneemt aan activiteiten op een touchscreen. Dát is interactief presenteren. Met onze audiovisuele middelen creëer je een dynamische omgeving waarin je publiek ertoe doet. Zo til je elke presentatie naar een hoger niveau.

Bob
Kom in contact met Bob

Of maak een afspraak

Vergaderen Arjan
Hogere betrokkenheid
Betere communicatie
Meer creativiteit
Flexibel en eenvoudig
Effectief vergaderen
JBS Multimedia

Interactief presenteren voor elke organisatie

Presentaties hoeven niet saai te zijn. Maak ze interactief en betrek je publiek bij het verhaal!

Notities maken en video’s delen op een touchscreen, online vergaderen via Zoom, Microsoft Teams of Google Meet of je publiek betrekken met een quiz, poll of andere interactieve software. Wil jij starten met interactief presenteren? Verken de mogelijkheden tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Interactief
Eindeloze mogelijkheden

Interactief presenteren: wat heb ik nodig?

Van een eenzijdig verhaal naar inspiratie; interactief presenteren kan op diverse manieren. Veel organisaties gebruiken een touchscreen om te schrijven en tekenen. Terwijl je presenteert. Zo gebeurt er écht iets. En heb je meerdere vergaderruimtes? Met een verrijdbare trolley zet je het scherm flexibel in.

Maar ook een videoconferencingset voor online presentaties en draadloze presentatieunits behoren tot de mogelijkheden. We adviseren je graag.

interactief presenteren
Een succesvolle interactieve presentatie

Tips voor interactief presenteren

Een succesvolle interactieve presentatie staat of valt met het gebruik van de apparatuur. Wij zorgen voor een uitgebreide training. Alvast enkele tips:

  • Zorg dat alle apparatuur goed is verbonden
  • Test vooraf of de software werkt
  • Betrek je collega’s actief, bijvoorbeeld met vragen op een interactief whiteboard
  • Vat samen en deel de belangrijkste punten digitaal
Ervaar het zelf

Bekijk onze apparatuur voor interactief presenteren

In onze showroom vind je de nieuwste producten als het gaat om interactief presenteren. Zelf de mogelijkheden ervaren? Maak snel een afspraak.

Daarom kies je voor JBS Multimedia

Ervaren professionals

Wij zijn een specialist op het gebied van draadloos presenteren. Van advies over producten en installatie tot aan implementatie en service: we regelen het voor je.

Innovatief en creatief

Wij kennen de nieuwste technologieën en weten wat werkt. En out of the box denken? Kunnen we ook. Zo brengen we jouw ideeën tot leven.

Betrouwbaar en betrokken

We zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Vragen? Opmerkingen? Informatie of service nodig? Neem gerust contact met ons op. Graag zelfs.

JBS Multimedia

Gieterijstraat 89
2984 AB Ridderkerk

Onze openingstijden
Ma t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur
Meer gegevens