Home » Contact » Wie zijn wij

Wie zijn wij

De start  van JBS is in 1991.
Jan Broere als grondlegger begon zijn bedrijf met de verkoop van software voor de meubeldetailhandel vanuit zijn zolderkamer en dat groeide uit naar een solide basis. In die tijd was JBS één van de weinige bedrijven die luisterde naar zijn klanten, en met deze informatie een branche gericht softwarepakket kon maken. 

Het aantal klanten steeg, de economie had de wind mee, en ook door de nieuwe technieken die Windows ’95 met zich meebracht werd het tijd om uit te breiden en een compagnon aan te trekken.
Zo kwam Paul Klein in het bedrijf als partner, en ontstond in het voorjaar van 1997 JBS Multimedia B.V.

In de zomer van 2000 nam Jan’s zoon Arjan Broere het over van zijn vader en heeft Arjan zich met veel plezier en succes gestort in de verkoop. 
Door de komst van Microsoft Windows, met de nieuwe mogelijkheden, werd een start gemaakt met het programmeren van een Windows pakket voor de meubelbranche. Dit zorgde ervoor dat de DOS klanten de mogelijkheid kregen om over te stappen naar de nieuwe wereld van Microsoft Windows.

De klanten waren positief over deze stap en ons portfolio werd uitgebreid door levering van totaaloplossingen zoals hardware, software en internet oplossingen.
Mede door de constante vraag, en goede service verlening, werd en wordt het klantenbestand gestaag uitgebreid.

Doordat wij een groot assortiment hardware leveren, kwam in 2008 de vraag of wij ook Digiborden konden leveren. Dit was voor ons destijds een compleet nieuw fenomeen. Nadat wij ons in deze materie verdiept hebben zijn we de uitdaging aangegaan en hebben onze eerste stappen gezet in de levering van Digiborden voor scholen. Dat dit een succes geworden is blijkt uit de hoeveelheid klanten die hierop volgden.

Inmiddels zijn wij al jaren verder, en door de snelle ontwikkeling van de producten hebben wij ons naast digiborden ook gespecialiseerd in touchscreens. Ook hierin zijn wij uitgebreid en leveren intussen de totaaloplossing van zowel de digiborden als touchscreens maar ook levering van de computers, bevestigingsmaterialen, toebehoren en montage.

Onze leveringen bestrijken inmiddels een groot scala aan bedrijven, scholen, gemeenten en instellingen. 
Door deze constante groei is het bedrijf intussen uitgebreid met de zoon van Paul Klein – Bob Klein – die ons team in februari 2014 is komen versterken.

Wij zijn gevestigd in Barendrecht ( Zuid-Holland ) en hiervandaan bedienen wij onze klanten in de gehele Benelux.
Wilt u kennis maken met onze producten, of een advies, dan nodigen wij u graag uit in onze showroom (uitsluitend op afspraak).