Over JBS multimedia

JBS multimedia B.V. is een integrator in audiovisuele oplossingen. Deze oplossingen bieden ondersteuning bij digitaal lesgeven, interactieve presentaties, online vergaderingen en narrowcasting doeleinden. Een zeer breed scala aan organisaties in onder ander het onderwijs, de gezondheidszorg, het MKB, de overheid en de retailbranche hebben reeds hierin geïnvesteerd. 

JBS multimedia loopt voorop in de AV branche. Door jarenlange ervaring bij het adviseren en implementeren, hebben wij zeer uitgebreide kennis in huis om u van de juiste AV oplossing te voorzien. De focus ligt voornamelijk op de drie pijlers lesgeven, vergaderen en videoconferencing. Van hieruit ontstaat de vraag naar audiovisuele middelen, zoals touchscreens, digiborden, large format displays, videoconferencing systemen, draadloos presentatie oplossingen én meer.

In de afgelopen jaren hebben wij bij diverse bedrijven de integratie van AV middelen verzorgd. Naast het adviseren over de best passende oplossing, kunnen wij ook de complete installatie voor u verzorgen. Wij hebben een eigen montageteam.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Barendrecht. Hier is ook onze showroom te vinden. In onze showroom hebben wij complete (presentatie) oplossingen staan en ervaart u zelf het gemak hiervan. Wij nodigen u graag (op afspraak) uit in onze showroom. 

Benieuwd naar het brede aanbod van audiovisuele middelen? Neem dan een kijkje in onze webshop en ontdek het tal van mogelijkheden.

Bezoekadres:

JBS multimedia
Brugge 1
2993 LB Barendrecht

Telefoonnummer: +31 (0)78 - 6200 900

E-mailadres: info@jbs-multimedia.nl

 

Openingstijden:

Maandag: 08.30 - 17.00 uur
Dinsdag: 08.30 - 17.00 uur
Woensdag: 08.30 - 17.00 uur
Donderdag: 08.30 - 17.00 uur
Vrijdag: 08.30 - 17.00 uur