JBS MULTIMEDIA

Vergaderen

Simpel en efficiënt vergaderen? Met onze oplossingen zorg je voor een optimale bezetting van de ruimte. En frustratie omdat de apparatuur niet meewerkt? Dat is ook verleden tijd.

Vergaderruimte inrichten

Vergaderoplossingen voor elke organisatie

Een efficiënte vergadering start met de juiste middelen. Waar je dan aan moet denken? Een modern reserveersysteem voor de vergaderruimte, een presentatiescherm, eenvoudig draadloos delen en digitaal aantekeningen maken. En is er actueel nieuws dat voor alle medewerkers van belang is? Deel het gemakkelijk via signageschermen.

Weten hoe je jouw vergaderruimte optimaal benut? En hoe je gemakkelijk informatie deelt? JBS Multimedia adviseert je graag.

Hybride vergaderen

Vergaderen met een touchscreen

Steeds meer bedrijven vergaderen al met een touchscreen. En dat is niet voor niets. Vergaderen met een touchscreen levert een hoop voordelen op.

Stel je even voor: je bedient de presentatie met je vinger en maakt ondertussen aantekeningen met de digitale pen. Of maakt tijdens een Teamsmeeting snel noties, die je direct met iedereen deelt. Soepel, efficiënt en vliegensvlug. Jij houdt gegarandeerd de aandacht vast.

Hybride vergaderen
Efficiënt vergaderen

Microsoft Teams Room

Deelnemen aan Teams-vergaderingen vanuit de vergaderruimte. Effectief overleggen, samenwerken en documenten delen. Meer interactie dankzij ingebouwde apps. Een Microsoft Teams Room maakt het mogelijk. Je vergadert snel en efficiënt, zonder technisch gedoe. Met onze oplossingen tover je elke vergaderruimte om tot een Microsoft Teams Room.

Meer dan 25 jaar ervaring

Oplossing gericht, niet productgericht

Zoveel situaties, zoveel oplossingen. Wij focussen op gebruiksgemak, bijvoorbeeld voor vergaderingen. We denken niet in producten, maar in mogelijkheden. Bekijk de oplossingen voor vergaderruimtes.

Korte lijnen, snelle service

Dat betekent direct persoonlijk contact met één van onze medewerkers. Of het nu gaat om advies, verkoop of service. We staan voor je klaar.

Totale ontzorging

Wij adviseren en helpen je de juiste producten te vinden. Maar daar houdt het niet op. Vragen, service, trainingen voor de apparatuur: je kunt bij ons terecht. We ontzorgen je volledig.

JBS Multimedia

Gieterijstraat 89
2984 AB Ridderkerk

Onze openingstijden
Ma t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur
Meer gegevens