JBS MULTIMEDIA

Over JBS Multimedia

JBS Multimedia is al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van audiovisuele oplossingen. Digitaal lesgeven, interactief presenteren, online vergaderen of toch narrowcasten? Wij staan voor je klaar. Onze oplossingen eerst bekijken en zelf uittesten? Dat kan in onze showroom in Ridderkerk. Je bent van harte welkom.

Meer over JBS
JBS Arjan
Professioneel advies
Oplossingen op maat
Eigen voorraad, montage en service
Al 25 jaar een begrip
JBS Multimedia

Wij helpen je van A tot en met online

Bij JBS multimedia denken we niet in producten. We denken in oplossingen. En dan bedoelen we een complete oplossing op maat, die perfect bij jouw situatie past. Onze professionals staan klaar om jouw wensen te realiseren. Daarbij zetten we in op duurzaamheid, betrouwbaarheid en functionaliteit. We werken dan ook alleen samen met gerenommeerde fabrikanten.

Onze werkwijze

Zo komen we samen tot jouw ideale multimediaoplossing

Bij JBS geloven we in een doelgerichte werkwijze en een nauwe samenwerking. Zo creëren we samen een oplossing op maat die voldoet aan al jouw verwachtingen. Hoe hoog ze ook zijn.

01 Kennismaking
Volgende

Iedere samenwerking start met een goed gesprek. We maken uitgebreid kennis, luisteren naar je wensen en bespreken eventuele uitdagingen. Zo krijgen we een diepgaand inzicht in jouw doelen en verwachtingen. Hebben we alles in kaart gebracht? Dan gaan we aan de slag met een flexibele multimediaoplossing op maat.

02 Oriëntatie op de oplossingen
Volgende

Elke situatie is uniek. Dat begrijpen we bij JBS als geen ander. Ons team van experts staat daarom klaar om voor jou de juiste combinatie samen te stellen, passend bij jouw specifieke eisen en budget.

Met een breed assortiment aan interactieve touchscreens, presentatieschermen, videoconferentiesystemen, draadloze technologie en meer vinden we een geschikte oplossing voor elke situatie. Ook voor die van jou.

03 Producten testen in de showroom
Volgende

Eerst zien, dan geloven? Geen probleem. Stap binnen in onze indrukwekkende showroom in Ridderkerk. Test het intuïtieve karakter en het bedieningsgemak van onze oplossingen. Dompel je onder in een wereld van kristalheldere beelden, levendige kleuren, haarscherpe details en een geluidskwaliteit waar je u tegen zegt. Ervaar de ongeëvenaarde kracht van multimedia en laat je overtuigen.

04 Levering, montage en training
Volgende

We bieden een complete service, inclusief levering, montage en training. Hoe dat eruitziet? Voor de levering werken we samen met gerenommeerde logistieke partners. Zo zorgen we ervoor dat jouw bestelling veilig, op tijd en probleemloos bij jou aankomt. Daarna is ons team van technici aan de beurt. Zij verzorgen de montage van de apparatuur. Instructies en trainingen? Daar zorgen we ook voor. Zo ben jij direct vertrouwd met alle nieuwe functionaliteiten.

05 Vragen? Wij zijn er voor je
Volgende

JBS is er voor jou. Ons toegewijde team van experts staat paraat om jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van alle ondersteuning die je nodig hebt. Of je nu meer informatie wilt over onze producten, hulp nodig hebt bij het maken van de juiste keuze, of advies wilt over het optimaliseren van de apparatuur. Vragen? Stel ze gerust. Opmerkingen? Kom maar op. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit.

JBS Multimedia

Meer dan 25 jaar ervaring

JBS Multimedia heeft meer dan 25 jaar ervaring. In die periode hebben we een schat aan kennis en expertise opgebouwd. De wereld van multimedia volgen we op de voet. Toen, nu en in de toekomst. Op die manier garanderen we betrouwbare en geavanceerde oplossingen op maat.

Een interactief touchscreen, een state-of-the-art vergaderruimte of een geavanceerd videoconferentiesysteem, niets is ons te gek. Met onze ervaring en knowhow vinden we de perfecte oplossing. Beloofd.

Inspiratie

Multimediaoplossingen voor elke branche

Onderwijsprofessionals inspireren, vergaderingen naar een hoger niveau tillen, indrukwekkende presentaties geven of boodschappen laten opvallen met signage? Wat je wens ook is, JBS helpt je jouw doel te bereiken.

Wij bieden innovatieve oplossingen voor uiteenlopende branches: onderwijs, overheid, gezondheidszorg, MKB-bedrijven en retailorganisaties. Ontdek een wereld vol mogelijkheden, waarin technologie en creativiteit samenkomen. Wees welkom in de wereld van JBS.

JBS Multimedia

Gieterijstraat 89
2984 AB Ridderkerk

Onze openingstijden
Ma t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur
Meer gegevens