JBS MULTIMEDIA

Lesgeven

Digitaal lesgeven heeft een belangrijke plek in het onderwijs van nu. Wij bieden een complete oplossing, passend bij jouw manier van lesgeven. Interactie met de leerling of student staat bij ons voorop.

Online les
Digitale leermiddelen

Online lesgeven

Onze kinderen leiden we op voor de wereld van morgen. En in die wereld zijn digitale vaardigheden cruciaal. De inzet van touchscreens en onderwijsgerichte software is bovendien een gouden combinatie die diverse voordelen oplevert.

Als docent zet je al je lessen van tevoren klaar en deel je ze eventueel met je studenten. Door digitale leermiddelen slim in te zetten, ontstaat er een fijne wisselwerking tussen docent en klas. De interactie gaat omhoog én leerlingen blijven beter bij de les.

Touchscreen referentie
Touchscreens en meer

Interactief lesgeven

Hoe zet je digitale leermiddelen effectief in? Al meer dan 25 jaar helpt JBS Multimedia diverse onderwijsinstellingen. We begeleiden, informeren en adviseren, bijvoorbeeld over het gebruik van een interactief touchscreen.

Functionele apparatuur waarmee je helemaal tevreden bent. Dat is waar we voor gaan. In ons begeleidingstraject gaan we met jou in gesprek en komen we stap voor stap tot de beste oplossing. Een oplossing die jouw manier van lesgeven aanvult en versterkt.

In de klas én thuis

Hybride lesgeven

Je hebt studenten of leerlingen in de klas én thuis of op een andere locatie. Hoe zorg je ervoor dat ze de les allemaal goed meekrijgen? En dezelfde mogelijkheid hebben tot vragen stellen en interactiviteit? Samen met jou gaan we op zoek naar de juiste apparatuur en passende tools en technologieën.

Meer dan 25 jaar ervaring

Oplossing gericht, niet productgericht

Zoveel situaties, zoveel oplossingen. Wij focussen op gebruiksgemak, bijvoorbeeld voor vergaderingen. We denken niet in producten, maar in mogelijkheden. Bekijk de oplossingen voor vergaderruimtes.

Korte lijnen, snelle service

Dat betekent direct persoonlijk contact met één van onze medewerkers. Of het nu gaat om advies, verkoop of service. We staan voor je klaar.

Totale ontzorging

Wij adviseren en helpen je de juiste producten te vinden. Maar daar houdt het niet op. Vragen, service, trainingen voor de apparatuur: je kunt bij ons terecht. We ontzorgen je volledig.

JBS Multimedia

Gieterijstraat 89
2984 AB Ridderkerk

Onze openingstijden
Ma t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur
Meer gegevens