Service en onderhoud

Bij JBS multimedia hechten wij veel waarde aan klant tevredenheid. Vandaar dat wij veel aandacht besteden aan service en onderhoud. Mocht iets niet functioneren, dan levert dat ergernis op en verwacht u een snelle oplossing. Globaal bestaat onze service dienst verlening uit een aantal stappen.

  1. Als u mailt of belt krijg u direct een medewerker aan de lijn, die deskundig is om de klacht te analyseren en indien mogelijk direct op te lossen.

  2. Het probleem is telefonisch of per mail moeilijker op te lossen en vereist meekijken op afstand. Hiervoor hebben wij teamviewer support software. Hiermee kunnen wij met uw toestemming direct inloggen om de klacht nader te bekijken en op te lossen. In 80% van de gevallen kunnen wij het probleem op deze manier oplossen.

  3. De klacht of het probleem is met de eerste twee stappen nog niet verholpen of er is een defect aan het apparaat. Is het een hardware probleem zoals complete uitval van een scherm, dan schakelen wij de servicedienst in van het betreffende merk. U heeft immers fabrieksgarantie op de producten en de fabrikant heeft alle spareparts in huis om ter plaatse een oplossing te bieden. Mocht het een ander defect zijn in de installatie zoals bekabeling of montage, dan komt onze eigen serviceman op locatie de storing onderzoeken en oplossen.

Voor alle klanten kunnen wij ook werken met een op maat SLA overeenkomst voor de gehele installatie. 

Neem contact met ons op voor een persoonlijke overeenkomst.