Over JBS

Samenwerken is de sleutel tot succes

Bij JBS Multimedia geloven we in de meerwaarde van samenwerken. Onze bedrijfscultuur? Een omgeving waarin medewerkers, klanten en leveranciers gelijk aan elkaar zijn. En waarin we elkaar beschouwen als waardevolle partners. Alleen samen bereiken we onze doelen. Laat ons helpen die van jou te bereiken.

Digitale leermiddelen
Over JBS

Op weg naar een duurzame toekomst

JBS Multimedia bouwt aan een duurzame toekomst.  Daarom werken we samen met onze medewerkers, klanten, leveranciers en partners om positieve veranderingen teweeg te brengen. We staan voor transparantie en open communicatie. Door onze duurzaamheidsdoelen te delen, hopen we anderen te inspireren om ook actie te ondernemen.

Over JBS

Deze stappen zetten wij

Binnen ons bedrijf leggen we de focus op het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Dit doen we door ons energieverbruik te beperken, ons afval te verminderen en zoveel mogelijk te recyclen.
We willen een positieve impact maken. Door samen te werken, te innoveren en onze verantwoordelijkheid te nemen. Zo creëren we een duurzame toekomst voor de komende generaties.

Over JBS

Service waar je op kunt bouwen

Bij JBS multimedia vinden we onze service net zo belangrijk als de kwaliteit van onze audiovisuele producten. En als je de kwaliteit van onze apparatuur kent, weet je dat dat heel wat wil zeggen. We leveren een service die jouw verwachtingen te boven gaat. Een service waar we terecht trots op zijn.

Over JBS

Een snelle oplossing voor elk probleem

Tijd is cruciaal. In het onderwijs, bij MKB-bedrijven of in welke branche dan ook. Bij JBS Multimedia begrijpen we dat. Is er een probleem met een touchscreen of presentatiemonitor? Onze servicemedewerkers helpen je. Zij zijn speciaal getraind en zetten alles op alles om het probleem effectief aan te pakken. Zo kun jij snel weer vooruit.

Werken bij JBS Multimedia

Bij ons voelt werken niet als werken. Het werk bij JBS multimedia is een ware belevenis vol plezier, uitdaging en grensverleggende innovatie.

Wat werken bij JBS Multimedia zo leuk maakt? De kans om je  creativiteit de vrije loop te laten. We dagen je uit om je grenzen te verleggen, nieuwe ideeën te verkennen en innovatieve oplossingen te bedenken. En dit alles in een dynamische, levendige sfeer.

Creatieve en innovatieve werkomgeving

Bij JBS Multimedia staat innovatie centraal. We zijn altijd op zoek naar de nieuwste technologieën, trends en ontwikkelingen in de branche. Kom je bij ons werken? Dan ontwikkel je mee en ben jij ook als eerste op de hoogte.

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures, maar houd deze pagina zeker in de gaten. Wie weet vind je hier binnenkort jouw volgende uitdaging.

JBS Multimedia

Gieterijstraat 89
2984 AB Ridderkerk

Onze openingstijden
Ma t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur
Meer gegevens