Oplossing

Online presenteren

De wereld van vandaag is razendsnel. Wil je het tempo bijbenen, dan is online presenteren een must. Bedrijfsleider, marketeer, docent of consultant, een overtuigende online presentatie geven is een essentiële vaardigheid voor elke professional. JBS biedt je alle middelen én kennis voor een geslaagde online presentatie.

Bob
Kom in contact met Bob

Of maak een afspraak

Online les
Eenvoudig en flexibel
Makkelijk in gebruik
Iedereen kan meedoen
Oplossingen voor elke situatie
Online werken
Bob
JBS Multimedia

Online presenteren voor iedereen

Overal ter wereld te presenteren, zonder fysieke beperkingen. De technologie is er. Maar een succesvolle online presentatie? Met een praatje en een PowerPoint ben je er nog niet. Welke middelen, en vaardigheden heb je nodig? Bij JBS weten we er alles van. We bespreken het graag tijdens een kennismaking.

Succesvol online presenteren

Tips voor een succesvolle online presentatie

Online presenteren biedt een hoop mogelijkheden, maar ook een aantal uitdagingen. Online publiek is nu eenmaal makkelijk afgeleid. Ons advies? Houd het boeiend. Gebruik afbeeldingen en video’s en laat deelnemers vragen stellen. Discussieer en zoek de interactie op. Vergeet ook niet je apparatuur en verbinding te testen. Zo ga je direct goed van start.

Online presenteren
De juiste tools en apparatuur

Een online presentatie geven: dit heb je nodig

  • Een betrouwbare PC met alle software, zoals presentatietools en videoconferencingsoftware (Zoom, Microsoft Teams of Google Meet)
  • Een goede camera, microfoon en speakers
  • Een rustige achtergrond en goede verlichting
  • Eventueel een touchscreen voor meer interactie
Ervaar het zelf

Eerst zelf testen? Kom naar onze showroom

In onze showroom vind je de nieuwste producten als het gaat om online presenteren. Zelf de mogelijkheden ervaren? Maak snel een afspraak.

De voordelen op een rij

Maak een blijvende indruk

Met een boeiende online presentatie betover je je publiek en maak je een blijvende indruk. Dát is de kracht van onze online oplossingen.

Naadloos samenwerken

Met onze krachtige tools werk je realtime samen. Zonder enige beperking van locatie én zonder extra moeite.

Bepaal je eigen succes

De mogelijkheden? The sky is the limit. Creëer een onvergetelijke impact en laat je publiek sprakeloos achter. Jij bepaalt je eigen succes.

JBS Multimedia

Gieterijstraat 89
2984 AB Ridderkerk

Onze openingstijden
Ma t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur
Meer gegevens