RDM Next 2
RDM Next 2
Door Frido Aalbers, CO-founder RDM Next

Innovatie op een unieke locatie

RDM Next
Vergaderen, eventlocatie en congrescentrum op een unieke locatie in Rotterdam.

Bedrijven en instanties boeken bij ons, RDM Next, een inspirerende ruimte voor een evenement of om te vergaderen. Wij ontzorgen de klanten van A tot Z. Wij zorgen voor de catering, wifi, gratis parkeren en de benodigde technologie die nodig is voor de klant.

Deze prachtige industriële locatie is voor vele doeleinden geschikt als evenementenruimte. Van kleine setting tot groot netwerkevent. RDM Next versnelt en verbetert innovatie voor bedrijven. Wij inspireren, faciliteren en activeren alle lagen binnen organisaties door middel van workshops, begeleiding en advies. Onze focus ligt op opkomende technologieën en innovatiemethodes, met als doel inclusie, matchmaking en ontwikkeling te bevorderen.

Inclusief: wij transformeren technische angsten in kansen door begrip, inclusie en ondersteuning.
Ontwikkeling: Onze workshops genereren nieuwe ideeën en bieden tools om de juiste keuzes te maken.
Matchmaking: Ze brengen vraag en aanbod samen, met toegang tot een netwerk van bedrijven voor prototyping en verdere implementatie.

JBS denkt mee een verrijdbare presentatie oplossing voor onze ruimte

Frido vertelt dat hij bij JBS kwam met een uitdaging. In De Loft, de ruimte waar evenementen, vergaderingen en congressen worden gehouden, is het door de vele glazen wanden erg licht. De huidige schermen waren te klein voor de afmetingen van deze ruimte. De Loft is zo’n 400 m² en sta je achterin, dan is de afstand naar het scherm al snel zo’n 15 meter.

De eerste gedachte was: kunnen we iets met een beamer, maar daar is de ruimte veel te licht voor. Vervolgens kwamen we op grote beeldschermen die wel flexibel moeten zijn. Samengevat hadden we dus grote presentatieschermen nodig, haarscherp, hoge lichtopbrengst en verrijdbaar.

De oplossing uitgewerkt

Na overleg met JBS besloten dat “touchen” op een 98 inch scherm voor de gemiddelde gebruiker waarschijnlijk toch niet handig zou zijn, dus gekozen voor de Iiyama 98 inch monitoren met een hoge lichtopbrengst voor onze ruimte.

De schermen zijn door het montageteam van JBS keurig gemonteerd en geconfigureerd op de bovenste verdieping. De Vogel’s trolley is gemakkelijk elektronisch in hoogte te verstellen en met de robuuste wielen eenvoudig te verplaatsen.

Met twee van deze 98 inch monitoren, bijna 2,5 meter diagonaal, horen wij nooit meer iemand in De Loft zeggen, dat ze het niet kunnen zien.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Arnout Gubbels
Sales & technisch adviseur
Arnout
JBS Multimedia

Gieterijstraat 89
2984 AB Ridderkerk

Onze openingstijden
Ma t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur
Meer gegevens