IXOLUTION
IXOLUTION
Door Arjan Broere

Een video- en presentatieoplossing voor het hele bedrijf

IXOLUTION is Europees marktleider op het gebied van software voor internationaal en intermodaal transport. Na een ingrijpende verbouwing, kreeg JBS Multimedia de opdracht om de vergaderruimte te voorzien van een presentatiescherm. Daarbij hielden we rekening met de volgende wensen:

  • Eenvoudige bediening door iedere medewerker
  • Bring Your Own Device
  • Clean desk policy
  • Touchscreen met mogelijkheden tot draadloos presenteren en videoconferencing

JBS denkt met je mee

De medewerkers van IXOLUTION kwamen eerst langs in onze showroom om de laatste innovaties te bekijken. Wat is er mogelijk? Welke apparatuur sluit aan bij onze wensen? Hoe werkt het in de praktijk? We bespraken al deze vragen en kwamen samen tot een oplossing op maat. Een 86 inch touchscreen van Clevertouch, gecombineerd met de Logitech Rally Plus en de draadloze Barco Clickshare. Efficiënt en gebruiksvriendelijk. Adapters en kabels? Die zijn niet nodig. Daarmee voldoet deze oplossing ook nog eens aan de clean desk policy.

De oplossing uitgewerkt

  • Een 86 inch touchscreen van Clevertouch met ingebouwd whiteboard. Perfect om snel interne ideeën te bespreken. En tijdens presentaties licht je onderwerpen eenvoudig toe met de bijgeleverde annotatiepen.
  • Een videoconferencingsysteem. Dit bestaat uit de Logitech Rally Plus met 4K zoomcamera, luidsprekers die strak onder het Clevertouch scherm gemonteerd zijn én twee tafelmicrofoons. Zo is iedereen duidelijk verstaanbaar.
  • Een draadloos presentatiesysteem. De Barco Clickshare bestaat uit twee componenten: de ontvanger achter het touchscreen en de buttons voor draadloze communicatie.

De oplossing van JBS Multimedia sluit perfect aan bij onze wensen.

IXOLUTION - Zwijndrecht

Bring Your Own Device

Eén van de wensen was Bring Your Own Device. Daar hielden we ons aan. De medewerkers van IXOLUTION lopen de vergaderruimte binnen met hun eigen laptop. Via één druk op de button kunnen ze beginnen met presenteren of een videogesprek starten.

Onze oplossing in de praktijk

We installeerden de gekozen producten en gaven de medewerkers van IXOLUTION een uitgebreide instructie. Na enkele maanden kwamen we op bezoek om te zien hoe onze oplossing in de praktijk gebruikt wordt. Een bezoek waar we blij van werden. De medewerkers van IXOLUTION zijn enthousiast. Ze maken veel gebruik van het interne whiteboard en delen digitale informatie eenvoudig via de QR-code. En ook voor videovergaderen en presenteren werkt de combinatie snel en effectief. Een laagdrempelige oplossing waar iedere werknemer mee uit de voeten kan.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Arjan Broere
Eigenaar & adviseur
Arjan
JBS Multimedia

Gieterijstraat 89
2984 AB Ridderkerk

Onze openingstijden
Ma t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur
Meer gegevens