Maak jouw vergadering écht effectief

Effectief vergaderen

Effectiever en productiever vergaderen; het kan echt. Hoe? Door technologie slim in te zetten. Een effectieve vergadering start met de juiste apparatuur. Presentatieschermen, touchscreens, projectors, videoconferencingsystemen: mogelijkheden genoeg. Onze adviseurs kijken graag welke oplossing het beste past bij jouw doelen en wensen.

Arjan
Kom in contact met Arjan

Of maak een afspraak

Apparatuur passend bij je wensen
Goede geluidskwaliteit
Optimaal gebruikersgemak
Efficiënt werken én tijd besparen
JBS Bob
JBS Multimedia

Effectief vergaderen voor elke organisatie

Je kent het wel. De vergadering had 10 minuten geleden al moeten beginnen, maar je krijgt je laptop niet verbonden met het scherm. Iedereen zit te wachten, en je moet ook nog iemand inbellen. Vervolgens kan niet iedereen je horen of je scherm zien. Frustrerend én inefficiënt. Maar JBS heeft de oplossing.

De juiste apparatuur

Effectief vergaderen zonder oponthoud

Een totaalpakket met presentatiescherm, computer, interactief scherm en conferencingapparatuur? Of juist werken vanuit je eigen device? Tijdens een intake bespreken we de mogelijkheden voor jouw organisatie. We leggen de focus op wat écht belangrijk is: gemak voor de gebruiker en een snelle start zonder technisch oponthoud.

Digitale hulpmiddelen

Effectief vergaderen met een touchscreen

Met een touchscreen kun je pas echt effectief vergaderen. Je verbetert de samenwerking, maakt de vergadering interactief en zorgt ervoor dat iedereen betrokken blijft. Maak gebruik van handige tools die effectief vergaderen makkelijker maken:

  • Whiteboard-apps. Leg je ideeën visueel vast en deel ze met je collega’s.
  • Mindmapping-tools. Organiseer en structureer je ideeën.
  • Annotatietools. Maak aantekeningen tijdens de vergadering, markeer belangrijke punten en maak eenvoudig schetsen.
940x810 Interactief presenteren v2
Zo kun je écht effectief vergaderen

Tips voor effectief vergaderen

Naast dat de juiste apparatuur belangrijk is voor een effectieve vergadering, is de voorbereiding natuurlijk ook erg belangrijk. Wij zorgen voor de perfecte technische oplossing, jij voor de rest:

  • Stel een agenda op en leg de doelen vast
  • Begin op tijd! Maak duidelijk hoe laat de vergadering begint en zorg ervoor dat alles klaarstaat op het tijdstip dat de vergadering begint.
  • Zorg ervoor dat iedereen weet hoe de audiovisuele apparatuur gebruikt moet worden en wat de mogelijkheden zijn
  • Moedig samenwerken aan. Bijvoorbeeld met touchscreens en digitale whiteboards
Succesvol presenteren en communiceren
Showroom

Eerst zelf testen? Kom naar onze showroom

In onze showroom vind je de nieuwste producten als het gaat om effectief vergaderen. Zelf de mogelijkheden ervaren? Maak snel een afspraak.

Daarom kies je voor JBS Multimedia

Ervaren professionals

Wij zijn specialist op het gebied van effectief vergaderen. Van advies over producten en installatie tot aan implementatie en service; we regelen het voor je.

Innovatief en creatief

Wij kennen de nieuwste technologieën en weten wat werkt. En out of the box denken? Kunnen we ook. Zo brengen we jouw ideeën tot leven.

Betrouwbaar en betrokken

We zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Vragen? Opmerkingen? Informatie of service nodig? Neem gerust contact met ons op. Graag zelfs.

JBS Multimedia

Gieterijstraat 89
2984 AB Ridderkerk

Onze openingstijden
Ma t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur
Meer gegevens