Tover je vergaderruimte om

Microsoft Teams Room

Deelnemen aan Teams-vergaderingen vanuit de vergaderruimte. Effectief overleggen, samenwerken en documenten delen. Meer interactie dankzij ingebouwde apps. Een Microsoft Teams Room maakt het mogelijk. Je vergadert snel en efficiënt, zonder technisch gedoe. Met onze oplossingen tover je elke vergaderruimte om tot een Microsoft Teams Room.

Bob
Kom in contact met Bob

Of maak een afspraak

Hybride vergaderen
Alles-in-één-oplossing
Eenvoudige bediening en interface
Je kunt direct van start
Veilig en betrouwbaar
Microsoft Teams Room

Vergaderen in de Microsoft Teams Room

Je plant een vergadering in via Microsoft Teams, nodigt deelnemers uit en voegt documenten toe. Op het geplande tijdstip staat de afspraak klaar op het scherm. Eén druk op de knop en je bent van start. Tijdens de vergadering direct content delen? Ook geen probleem. Klinkt goed? Plan een vrijblijvende intake en ontdek alles over de Microsoft Teams Room.

Microsoft Teams Room

Microsoft Teams Room: dit heb je nodig

Een Microsoft Teams Room inrichten? We zetten de benodigdheden op een rij:

  • Een Microsoft Teams Room-licentie
  • Een camera en microfoon die geschikt zijn voor de ruimte
  • Een touchscreen of touchpaneel om het volume te regelen en content te delen tijdens de vergadering
Optimaal vergaderen

Een eigen Microsoft Teams Room

De inrichting van je vergaderruimte bepaalt de kwaliteit van je gesprekken. JBS verzorgt oplossingen op maat. Bijvoorbeeld een videobar met ingebouwde camera en speakers voor kleine ruimtes. Een losse microfoon en een zoomcamera voor medium ruimtes. En in grotere ruimtes werken we met meerdere richtmicrofoons en een camera met een groot zoombereik of met meerdere camera`s.

Kom naar onze showroom

Ervaar een Microsoft Teams Room zelf

In onze showroom ontdek je hoe de Microsoft Teams Room werkt in de praktijk. Zelf de mogelijkheden ervaren? Maak snel een afspraak.

Daarom kies je voor JBS Multimedia

Ervaren professionals

Wij zijn een specialist in multimedia-oplossingen. Van advies over producten en installatie tot aan implementatie en service: we regelen het voor je.

Innovatief en creatief

Wij kennen de nieuwste technologieën en weten wat werkt. En out of the box denken? Kunnen we ook. Zo brengen we jouw ideeën tot leven.

Betrouwbaar en betrokken

We zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Vragen? Opmerkingen? Informatie of service nodig? Neem gerust contact met ons op. Graag zelfs.

JBS Multimedia

Gieterijstraat 89
2984 AB Ridderkerk

Onze openingstijden
Ma t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur
Meer gegevens