De perfecte ruimte voor al je vergaderingen

Vergaderruimte inrichten

Tover je vergaderruimte om tot een krachtige plek waar ideeën vrij stromen. Waar elke deelnemer zich op zijn gemak voelt. Waar gebruiksvriendelijkheid voorop staat. Met onze geavanceerde apparatuur en intuïtieve bedieningssystemen werk je moeiteloos en productief samen, zonder gedoe. Zo loopt elke vergadering op rolletjes.

Bob
Kom in contact met Bob

Of maak een afspraak

Complete oplossing op maat
Inclusief service en ondersteuning
Veilig vergaderen
Focus op betrouwbaarheid
JBS Multimedia

Je vergaderruimte efficiënt inrichten

Wij helpen je er graag bij. Bijvoorbeeld met een presentatiescherm dat groot genoeg is voor alle deelnemers, goede luidsprekers en microfoons voor videoconferencing. Daarnaast leveren we draadloze oplossingen, zodat iedereen zijn laptop eenvoudig kan verbinden. Benieuwd naar de beste oplossing voor jouw organisatie? Plan een kennismaking in.

De inrichting van je vergaderruimte

De voordelen van een touchscreen in de vergaderzaal

Een touchscreen is een praktische toevoeging voor elke vergaderruimte. Schrijven, tekenen en annotaties maken doe je rechtstreeks op het scherm. Zo werk je eenvoudig samen met je collega’s. Tijdens een presentatie blader je moeiteloos door de pagina’s en zoom je in op elk detail. En dankzij de whiteboardfunctie komen schetsen en ideeën tot leven.

Een vergaderruimte die bij jouw bedrijf past

Flexibele inrichting van je vergaderzaal

Niet elke vergadering is hetzelfde. Een multifunctionele vergaderruimte? Ja, graag! Met een verrijdbaar en verstelbaar vergaderscherm pas je de kijkhoek aan op de zithoogte. Zo voorkom je nek- en oogbelasting. Stand-up meeting? Zet het scherm met één druk op de knop omhoog. Even geen scherm nodig? Dan rijd je hem gemakkelijk naar de opslag. Zo blijf je flexibel.

Ervaar het zelf

Vergaderruimte inrichten? Kom naar onze showroom

In onze showroom vind je de nieuwste producten voor het inrichten van een vergaderruimte. Zelf de mogelijkheden ervaren? Maak snel een afspraak.

Een ideale vergaderruimte met JBS

Optimale connectiviteit

Geen gedoe met kabels. Met een draadloze verbinding sluit je je apparaat eenvoudig aan op Airplay, Miracast of Chromecast.

Perfecte beeldkwaliteit

Je werkt met moderne schermen met een 4K Ultra HD beeldkwaliteit, of zelfs nog hoger. Zo geef je moeiteloos een duidelijke, levendige presentatie.

Eenvoudig videovergaderen

Met videoconferentie in de vergaderruimte sluiten collega’s makkelijk aan. Vanaf elke gewenste locatie én zonder dat dit de samenwerking in de weg zit.

JBS Multimedia

Gieterijstraat 89
2984 AB Ridderkerk

Onze openingstijden
Ma t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur
Meer gegevens