Thuis, op kantoor, overal

Hybride werken

Van volledig op kantoor, naar 100% thuiswerken, naar hybride. De ideale situatie voor veel medewerkers omdat het veel vrijheid en flexibiliteit biedt. Toch brengt het ook weer nieuwe uitdagingen met zich mee. Want hoe deel je je kantoor optimaal in? Hoe zorg je voor de perfecte verhouding tussen geconcentreerd werken en samenkomen? En hoe ga je vergaderen met het ene deel van je collega’s op kantoor, en het andere deel thuis? Wij adviseren je graag!

Arjan
Kom in contact met Arjan

Of maak een afspraak

hybride vergaderen apparatuur
Flexibele ruimtes voor hybride werken
Efficiënt samenwerken
Productieve werkomgeving
Oplossing voor iedere situatie
JBS Multimedia

Hybride werken doe je zo!

Het succes van hybride werken hangt sterk af van de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van technologische tools en infrastructuur. Laten wij daar nu gespecialiseerd in zijn! We helpen je graag verder met waardevolle inzichten, technologische oplossingen en praktische tips.

Waar moet je op letten?

Tips voor hybride werken

Profiteer van de kansen die hybride werken met zich meebrengt. Zonder dat het de efficiëntie van je bedrijf in de weg staat. We geven je graag wat praktische tips:

  1. Zorg voor duidelijke communicatie met je team en reserveer de benodigde ruimtes met de juiste apparatuur
  2. Implementeer presentatieschermen met camera’s, goede microfoons en speakers en zorg voor eenvoudige bediening
  3. Zorg voor een training zodat iedere medewerker probleemloos met de apparatuur om kan gaan.
Ga voor een huddle room

Hybride werken in kleine vergaderruimtes

Voor succesvol hybride werken is het dus belangrijk om goede vergaderruimtes in te richten. Heb je vooral vergaderingen met 3 tot 5 personen? Dan hebben we twee favoriete opstellingen:

1. Werk volgens methode “Bring Your Own Device”. Oftewel, je stapt de ruimte in met je eigen laptop en je maakt verbinding met de vergaderapparatuur in deze ruimte.
2. De ruimte is voorzien van een presentatiescherm en de benodigde videoconferencing benodigdheden zodat je geen apparatuur hoeft mee te nemen. Met één druk op de knop kan de hybride vergadering beginnen. Dit zijn de Teams en Zoom “room” oplossingen.

Bob - JBS Multimedia
Medium en large ruimtes

Hybride werken en vergaderen met grote groepen

Bij hybride werken, hoort hybride vergaderen. Het is dan van cruciaal belang dat alle aanwezigen goed in beeld zijn en duidelijk te verstaan zijn. Als je met grotere groepen bent, heb je meer nodig dan alleen een groter presentatiescherm. Denk aan een camera met hoogwaardige zoom voor een breed gezichtsveld. Of meerdere microfoons zodat iedereen in de ruimte goed te verstaan is. We adviseren je graag over het inrichten van een hybride vergaderruimte.

JBS Arjan
Showroom

Ervaar onze apparatuur zelf

Nieuwe apparatuur nodig om optimaal hybride te werken? Ervaar onze oplossingen zelf. Maak een afspraak in onze showroom!

JBS Multimedia

Complete videodekking

Zorg ervoor dat alle aanwezigen goed in beeld worden gebracht met behulp van een hoogwaardige zoomcamera.  Zo hebben virtuele deelnemers duidelijk zicht op de interacties in de ruimte.

Kristalhelder geluid

Voorzie de vergaderruimte van meerdere microfoons om ervoor te zorgen dat alle aanwezigen goed verstaanbaar zijn, zelfs in grotere ruimtes. Dit draagt bij aan een effectieve communicatie en een goede verstaanbaarheid voor virtuele deelnemers.

Naadloze hybride ervaring

Creëer een vergaderruimte die is geoptimaliseerd voor hybride vergaderingen, waarbij zowel fysiek aanwezige als virtuele deelnemers op gelijke voet kunnen deelnemen.

Hybride

Hybride werken: een nieuwe realiteit

Inmiddels is hybride werken de nieuwe realiteit. Toch merken we dat kantoren en vergaderruimtes hier nog niet op aangepast zijn. Dat resulteert in inefficiënte, slecht verstaanbare vergaderingen, stroeve samenwerkingen en frustratie met de bestaande techniek. Het heroverwegen van de kantoorindeling is van groot belang. We moeten ruimtes creëren waarin rustig zelfstandig gewerkt kan worden, maar ook ruimtes waarin je met iedereen kan samenwerken. Online of fysiek.

Hybride

Faciliteer een hybride manier van werken

Om de hybride bedrijfscultuur optimaal te faciliteren, heb je goede vergaderruimtes met geschikte apparatuur nodig. We hebben het al gehad over presentatieschermen, microfoons en camera’s met een kwalitatieve zoom. Daarnaast is ook de juiste technologie erg belangrijk. Denk aan cloud based samenwerkingssoftware, videoconferentiesoftware en chatplatforms. Essentiëel om hybride werken optimaal mogelijk te maken.

JBS Multimedia

Gieterijstraat 89
2984 AB Ridderkerk

Onze openingstijden
Ma t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur
Meer gegevens